Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Etienne de Jager. Versie 7/2017
.
CaboNed. Info Cabo Verde. Wandelen. Dagtrips. Foto safari's. Contact.
Home pagina
CaboNed EcoTourism

Click for Sal, Cape Verde Forecast


CaboNed EcoTourism op Flickr.com

De bovenste verdieping van ons huis bestaat uit een guesthouse met een woonoppervlakte van ruim 65m2.


Er zijn 2 slaapkamers van elk ruim 16m2, een woonkamer van 28m2  en een eigen douche met toiletruimte van 6 m2 .Tevens is er aan drie zijden van het guesthouse een terras met een oppervlakte van bijna 100m2! met een panoramisch uitzicht over “Ribeira Fundura” en “Ribeira de Boga Larga”.


Het guesthouse ligt op het midden van het eiland Santiago, te weten Boga Larga, Cruz de Fundura op een hoogte van 500m, waardoor het ´s avonds in verhouding lekker afkoelt.

Met helder weer heeft u uitzicht tot aan de oceaan en ziet u het naastgelegen eiland Maio liggen.


Het guesthouse ligt midden in een agrarisch gebied van waaruit mooie wandeltochten gemaakt kunnen worden. Verder voeren rust en natuur de boventoon en zijn er in de directe omgeving weinig voorzieningen. Naast het guesthouse liggen ook de verblijven van ons “vee” wat door onze jonge gasten als een heuze “kinderboerderij” wordt ervaren. Op de begane grond van ons huis is een “loge”, waar allerlei kruidenierswaren kunnen worden gekocht.


Het Guesthouse biedt plaats aan  4 - 5 personen en is te huur op basis van “bed and breakfast”, “half pension” of “vol pension”.

Als u er voor kiest om te huren op basis van  “half pension” of “vol pension”, eet u mee uit de plaatselijke “pot”, welke veelal bestaat uit lokale gerechten, afhankelijk van het seizoensaanbod.


Het guesthouse is te huur per dag of per week en is dus ook geschikt voor wandelaars die hun wandeltocht(en) voor een nacht willen onderbreken. Voor de huurprijzen, zie onze prijslijst.


Voor foto’s van het Guesthouse zie: Foto’s Guesthouse


Het Guesthouse kan ook geboekt worden bij: Naar Kaapverdische Eilanden, CaboverdeTravel en Fairtravel , aangesloten bij de SGR

Guesthouse “Kaza di Marli” te huur

In het guesthouse In het guesthouse Terras aan 3 zijden van het guesthouse.