Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door Etienne de Jager. Versie 7/2017
.
CaboNed. Info Cabo Verde. Wandelen. Dagtrips. Foto safari's. Contact.
Home pagina
CaboNed EcoTourism

Click for Sal, Cape Verde Forecast


CaboNed EcoTourism op Flickr.com

“Birdwatching”-arrangementen

Op Santiago treft u een aantal endemische soorten en een aantal “wintergasten” aan. Voor een complete lijst van vogels in Kaapverdië zie: vogelchecklist voor Kaapverdie of africanbirdclub


Wij kennen de spotplekken, maken gebruik van opgeleide (engels- of franssprekende) lokale gidsen,  die tevens de wetenschappelijke latijnse namen van de vogels kennen. Bovendien zijn ze bekend met de lokale flora en kunnen u van een schat aan informatie voorzien.


Bij de arrangementen die wij aanbieden, verblijft u in ons “guesthouse” op basis van “vol pension” en maakt u gebruik van de diensten van CaboNed ecotourism. Dit houdt in dat u gedurende u verblijf de beschikking heeft over een gids en vervoer in onze Landrover defender 110 LE Rough


Wij verzorgen complete “birdwatching”-arrangementen,  voor groepen van maximaal 5 personen, maar flexibiliteit is onze troef en u zit niet vast aan een “dienstregeling”. Al uw wensen zullen binnen de bestaande mogelijkheden worden ingevuld.Voor prijzen van de “birdwatching”-arrangementen, zie onze prijslijst.


Onderstaand een korte foto-impressie van de vogels die u kunt spotten. Foto’s gemaakt op Santiago door CaboNed op Birdpix, zie Foto’s CaboNed op Birdpix.